14 januari 2012

Det har blivit mycket stickande på sista tiden, jag har återupptagit ett "gammalt" intresse och fått en väldans nytändning :) Har äntligen fattat att rundstickor funkar till allt, även sockor! Slipper en massa värk i axlar och händer och  dessutom så blir inte katterna lika tokiga som dom blir när jag sitter med långa jumperstickor, nu försöker dom mest att tugga av garnet om dom får chansen... ;)

Det har blivit lite nya tekniker också, tackvare YouTube, jag har äntligen förstått meningen med YouTube, där finns ju ALLT!

En sjal stickad i dominoteknik blev den första "nyheten" sen har det blivit sockor på rundsticka - två åt gången, hurra! nästa projekt blir att sticka sockor "Toe-up two at a time" gillar verkligen att kunna sticka båda sockorna samtidigt och kan jag sen lära mig att sticka tå-upp så blir det kanon :)


Mönster på Dominosjalen hittar du Här

2 kommentarer:

  1. Wow! Verkligen imponerande! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Efter att ha tittat på filmer på YouTube så var det faktiskt inte så svårt, hade nog varit svårare att läsa mig till tekniken. Riktigt roligt att sticka dominorutor :)

      Radera