09 september 2012

En gång...

i månaden verkar vara min melodi ;)
Har väl inte hänt så mycket här även om det har varit en hel del intressanta tankar som snurrat runt i huvudet ett tag, men dom får allt stanna kvar där ett tag till :)

Har stickat klart en blå linnetop men den är inte fotad ännu så den får vänta med att visas upp, har börjat på ett par mönsterstickade sockar, härliga färger tycker jag ;)Ett nytt litet intresse har vaknat till liv, färga garn med svamp. Helt nytt för mig men har börjat läsa på lite och skaffat lite garner att färga när jag samlat på mig mer svamp, spännande! Skogen runt Välorna har besökts och letats igenom efter dom "rätta" svamparna, har hittat en del kanelspindlingar som som ska ge vackra röda färger men har också burit hem toppig giftspindling, en av de giftigaste vi har... huuu, en vacker svamp som tyvärr inte ger mycket färg så dom åkte i soporna direkt, det är inte lätt att hitta rätt, som tur är så ska vi ju inte äta det jag bär hem :) Utom kantarellerna då, och det har jag hittat i massor, hurra!
Älskar dessutom att gå runt och "skrota" i skogen så då passar det ju bra att leta efter svamp, lagom takt,  tankarna hinner landa och lungorna rensas på avgaser och fyllas med frisk luft :)

Klibbticka

Blodkanelspindling 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar