24 augusti 2015

SÄPO-löpare, jag? ;)

När jag springer har jag två olika lägen i huvudet, det ena läget är helt blankt och där finns inga tankar eller funderingar, i det andra läget händer det grejer! Vad som helst kan trigga igång olika tankar som jag inte väljer själv och jag låter dom tankarna löpa fritt, ibland blir det bra och ibland spårar det ur helt. Oftast när jag springer är dock tomt, behöver väl rensa skallen, men idag blev det en tänkarrunda och det som fick igång mig var ett ord som dykt upp lite här och där i min värld, Säpo-löpare. 
Vet väl kanske inte alltid vad som menats och betydelsen är säkert olika för olika personer men jag satte in mig själv i ordet och kom fram till lite roliga slutsatser.

Klädsel, svart keps nerdragen djupt i pannan, kan ju se coolt ut på vissa men jag behöver den som sol och regnskydd för mina glasögon! Utan dom har jag bl.a urusel avståndsbedömning och tänk er då att springa bland stenar och rötter i skogen... 

Min iPhone i sin hållare på armen och med öronpropparna djupt intryckta i öronen och sladden guppande emellan. Har sällan musik på men när jag har det är det på låg volym för jag gillar att höra fåglarna, men jag känner mig säkrare med telefonen lätt åtkomlig och klar att använda, inte för att jag är rädd för överfall utan för att jag tänker att om olyckan är framme och jag skadar mig illa...

Så till det bästa, min gigantiska GPS-klocka, en Garmin Forerunner 920XT med pulsband, en klocka låååångt över mitt behov men jag har ärligt vunnit den! (i en frågetävling där alla svar gick att hitta på hemsidan... ) Men den är kul! 
Att springa med pulskontroll gör att jag kan träna vettigt utan att ta i så jag spyr, fördel 1.
Fördel 2, GPSen! Jag kan se var jag har sprungit, klar fördel de gånger jag varit lite vilse (har ju hänt!) och väl hemma kunnat se var jag varit och hur jag hamnade där... Eller om jag sett en ny liten stig som jag inte vågat prova så kan jag gå tillbaka på kartan och spana vidare.

Så, är jag då en Säpo-löpare? Knappast! Snart 48 år, 165 cm ö.h och med klimakteriefluff lite varstans på kroppen så springer jag bara för att jag gillar det och mår bra av det, men visst tusan är det kul att i tankarna känna sig lite cool ibland :)

Dagens runda


1 kommentar:

  1. super male vitality by infowars and network holdings combat orange ultimate male vitality super male vitality info wars what is good for male sexual vitality and endurance super male vitality anthro plex does vitality male take insurance charlotte nc repairing damage to male vitality from bicycles super male vitality cenk how many servings are in super male vitality does male orgasm take vitality super male vitality male vitality overload herb pharm male sexual vitality This male change extends testosterone even with developing and other body hormones in like manner to enhance sexual fervor in just a few days. This sex enhancer supplement can assist you're with supporting charm, sexual stamina, and room execution. It is an extraordinary lift to vitality and male power moreover.
    http://www.cureidea.com/vitality-male-enhancement/

    SvaraRadera