29 maj 2012

I-lands problem

Jag har ett problem som jag inte kan kalla för något annat än ett riktigt i-lands problem! När jag besöker en garnbutik så får jag en sån ryslig beslutsångest och blir jättestressad!
ALLT är jättefint, mysigt, kul, inspirerande och jag vet inte vad, men jag kan inte bestämma mig. Jag går varv på varv, klämmer och känner, funderar och funderar men kommer ingen vart, det slutar oftast med att jag går tomhänt därifrån :/
Nu finns ju, tack och lov! webb butiker med utmärkt sortiment och service men det är inte samma sak! Det är svårt att avgöra hur garnet känns och färger är ofta svåra att återge rättvist via dataskärmen...

Nu har jag i alla fall garnerna till mina sommarprojekt klara, först ut blir "Buttercup", tunika i Kalinka, naturfärgat lingarn från GarngallerietSen ska det bli en "Tank kofta" stickad i Novitas polku från Tiinas garn och Drops Alpaca, från Deisy Design hoppas jag får ihop det ;)


Så tack till alla butiker som låter mig klämma, känna och inspireras, och tack till alla webb butiker som låter mig bestämma hemma i lugn och ro, ni kompletterar varandra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar