01 maj 2012

Raspberry Parfait Shawl...

Visst är det ett läckert namn!
Har stickat färdigt min stooora sjal i Madejas garnet som jag köpte från Uruguay, så superskön och mysig, täcker hela ryggen, me like :)Har provat på att virka, det har jag inte gjort på jag vet inte när! Blir African Flowers, en typ av mormorsrutor... men jag vet inte om det blir så bra, tror att jag virkar lite för hårt, ska testa med en grövre virknål och se om det blir bättre.


Och jag har beställt garn till mitt semesterprojekt, mer om det senare, får ju väldigt tidig semester i år, v.24-27, så tidig semester har vi aldrig haft! så det är lika bra att börja planera nu, speciellt som grabbarna har gjort klart att dom inte tänker vara fyra veckor i husvagnen... Så det blir nog en hel del tid att tillbringa hemma i lägenheten.


Har varit ute  i det härliga vädret, sommarvärme, och promenerat med mina stavar idag, det var längesen! Det gick kanonbra, 5,45 km på 54 minuter, det är jag helnöjd med :) Det var så härligt att vara uppe på mil-spåret igen, det är mitt absoluta favorit ställe för promenader, och löpning när det begav sig ;) det sprätte allt lite i löparfoten men det är inte värt att prova det... ännu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar